over ons

Verantwoordelijk voor het opzetten, organiseren en uitvoeren van de activiteiten, en tevens projectleider is Annemie Wortelboer (AWTA). Andere projecttaken die o.a. worden uitgevoerd zijn het onderhouden van contacten met scholen, bedrijven, instellingen en relevante organisaties zoals de kenniscentra die o.a. verantwoordelijk zijn voor de accreditatie van stagebedrijven.

Annemie Wortelboer is als zelfstandig HR adviseur en trainer (gevestigd in Amsterdam) werkzaam op het gebied van zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap, organisatieveranderingsprocessen en maatschappelijke vernieuwing.
In het onderwijs heeft ze organisatiekundig onderzoek gedaan naar fusies, en diverse stage- en werkgelegenheidsprojecten voor jongeren, al dan niet met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

AWTA werkt samen met andere zelfstandige en ervaren trainers/adviseurs die op gelegenheidsbasis opereren vanuit een gemeenschappelijk maatschappelijk doel. Wij staan voor aandacht, kwaliteit, inspiratie en leiderschap.

 

Reacties gesloten