Succesverhalen

De afgelopen jaren zijn heel veel Mbo leerlingen via Stages in Zuid geholpen met het vinden van een goede stageplek en werd voor allerlei problematiek een oplossing gevonden waardoor jongeren hun Mbo konden afronden. Een aantal kon daardoor zonder studievertraging op tijd doorstromen naar het Hbo. Ook werden de belangen behartigd van leerlingen die door de school waren uitgeschreven, waardoor ze hun opleiding weer konden vervolgen.

U kunt hier het opmerkelijke succesverhaal lezen van ex-Pro (Praktijkonderwijs), Mbo-, en Hbo-leerling Amit die inmiddels succesvol aan het werk is. Zonder hulp bij rekenen en zijn stage was hij niet zover gekomen als waar hij nu is.

Amit zat in Amsterdam op een praktijkschool en het lukte hem om op het Mbo een diploma Detailhandel niveau 1, 2,3 en 4 te halen en vervolgens naar het Hbo te gaan!
Ook hij kreeg via Stages in Zuid hulp bij het krijgen van een stageplek. Hieronder zie je zijn filmpje op YouTube.
En lees hier het artikel dat over hem verscheen in de krant Metro, na een persbericht van Stages in Zuid, toen Amit zijn diploma kreeg aan de HES (Hbo Ecomische Studies). Amit is inmiddels werkzaam als European Accountant bij Allianz Global Assistance in Amsterdam.


Het succesverhaal van Amit: van pro naar HBO.

Reacties gesloten